ROŻKI Z KREMEM MIGDAŁOWO - MALINOWYM BEZGLUTENOWE BIO 30 g - MOGLI
ORGANIC GLUTEN-FREE COOKIES WITH ALMOND AND RASPBERRY CREAM 30 g - MOGLI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4260311984772
Masa brutto (kg)
0,040
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,04 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
syrop z agawy w proszku* 25 %, odtłuszczone MLEKO w proszku*, mąka ryżowa* 22 %, olej rzepakowy*, mąka z ciecierzycy* 8,2 %, tłuszcz kakaowy*, mus MIGDAŁOWY* 2,5 %, maliny w proszku* 1 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)*, olej kokosowy*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Rożki waflowe na bazie mąki ryżowej i mąki z ciecierzycy z nadzieniem z kremu migdałowo - malinowym (50 %).
Na zewnątrz chrupiące, w środku kremowe! Nie zdziw się, gdy znikną w mgnieniu oka.
Produkt nie zawiera tłuszczu palmowego i został posłodzony syropem z agawy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1884 kJ/450 kcal
Tłuszcz - 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,4 g
Węglowodany - 58 g
w tym cukry - 34 g
Błonnik - 2,7 g
Białko - 12 g
Sól - 0,55 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU I SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.