NOWOŚĆ
BATON PROTEINOWY O SMAKU KARMELOWYM W KAKAOWEJ POLEWIE BEZGLUTENOWY 50 g - MAXSPORT
GLUTEN-FREE PROTEIN BAR WITH CARMEL FLAVOUR IN COCOA COATING 50 g - MAXSPORT
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8588009163718
Masa netto (g)
50
Masa brutto (kg)
0,054
Objętość brutto (ml)
100
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
30 szt
Masa brutto (kg)
0,05 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mieszanka białkowa 28 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKI i MLEKA), polewa kakaowa 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, shea w zmiennych proporcjach), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 16 %, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], syrop glukozowo-fruktozowy, olej rzepakowy, oligofruktoza (błonnik), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, substancja zagęszczająca: polidekstroza (błonnik), odtłuszczone MLEKO w proszku, chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), stabilizator: guma guar, emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat karmelu, aromaty.

OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1707 kJ / 406 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 18 g
Błonnik: 6,5 g
Białko: 25 g
Sól: 0,18 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechy

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.