NOWOŚĆ
KORPUSY DESEROWE KRUCHE CZEKOLADOWE BEZGLUTENOWE 200 g - NEW MOUNTAIN
GLUTEN-FREE CHOCOLATE TARTLETS 200 g - NEW MOUNTAIN
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5905679882375
Masa netto (g)
200
Masa brutto (kg)
0,243
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt.
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
18 szt.
Masa brutto (kg)
0,24 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
bezglutenowa mąka OWSIANA, czekolada 16 % (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (ze słonecznika) aromat: wanilina), woda, cukier, olej kokosowy, czekolada 3 % (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)), siemię lniane, chia - nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), sok z cytryny, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu.

OPIS
Kruche, delikatne, słodkie babeczki, gotowe do wypełnienia dowolnym kremem lub nadzieniem. Idealna baza do tworzenia wyjątkowych deserów na każdą okazję. Doskonałe na przyjęcia, rodzinne spotkania czy słodką chwilę w domu. Twórz kreatywne i smaczne kompozycje z łatwością!
Źródło błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1682 kJ / 402 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: 14 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,04 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: NASIONA SEZAMU, ORZESZKI ZIEMNE, migdały.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.