SKŁADNIKI
woda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Konjac to roślina pochodząca z Japoni, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika. 
Makaro Konjac Pappardelle Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu jest doskonały dla osób będących na diecie keto.
Makaron Konjac Pappardelle Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Pappardelle i może być używany w ten sam sposób.
Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac. 
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 
Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie)
Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki. 
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal 
Tłuszcz: 0 g 
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g 
Węglowodany: 0 g 
w tym cukry: 0 g 
Błonnik: 4,0 g 
Białko: 0,2 g 
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA 
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY. 
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.